Υπηρεσίες

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία μελετάει τις λειτουργικότητα του ατόμου , σε τομείς όπως η η αυτοεξυπηρέτηση , η παραγωγικότητα και η διαχείριση του ελευθέρου χρόνου , η διασκέδαση και η ψυχαγωγία.

Περισσότερα
female-psychologist-helping-girl-speech-therapy

Λογοθεραπεία

Η λογοθεραπεία ασχολείται με την πρόληψη, την αξιολόγηση, τη διάγνωση, τη θεραπευτική παρέμβαση και την επιστημονική μελέτη των διαταραχών της επικοινωνίας σε παιδιά και ενήλικες.

Περισσότερα

Μαθησιακή Αποκατάσταση

Η μαθησιακή αποκατάσταση βελτιώνει την πρόοδο των μαθητών με δυσκολίες στη μάθηση μέσω ατομικά προσαρμοσμένων μαθησιακών εμπειριών και ενίσχυσης των δεξιοτήτων τους.

Περισσότερα

Σχολική Μελέτη

Οργάνωση του χρόνο μας και δημιουργία ενός αποτελεσματικού προγράμματος μελέτης που θα μας βοηθά να επιτύχουμε καλό ακαδημαϊκό έργο.

Περισσότερα

Καλοκαιρινό Καμπ

Καλοκαιρινό καμπ με άλλα παιδιά ενισχύει τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση, δημιουργώντας πλατφόρμα για μακροχρόνιες φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές.

Περισσότερα
rachel-o3tIY5pIork-unsplash

Παρέμβαση στο Σπίτι

Συνεργασία των γονέων με έναν ψυχολόγο με σκοπό να βοηθήσουν στη βελτίωση της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης του παιδιού και κατά συνέπεια της συμπεριφοράς του.

Περισσότερα
cdc-8LITuYkZRIo-unsplash

Θεραπευτικές Ομάδες

Αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση προβλημάτων και συμπεριφοράς, παρέχοντας χώρο για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.

Περισσότερα

Χρειάζεστε συμβουλές ή ραντεβού;

Ζητήστε να σας καλέσουμε!