Σχετικά με εμάς

Το Κέντρο

Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων  ΚΕ.Λ.Ψ.Υ.Π.Ε είναι ένα σύγχρονο Κέντρο

Εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να υποδεχτεί:

Δίνεται η δυνατότητα παροχής κατ οίκον θεραπευτικής παρέμβασης σε παιδιά και ενήλικες εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Υπεύθυνος Κέντρου : Γεώργιος Καλύβης

Οι αρχές μας

01.

Ατομικές Ανάγκες

Τηρούμε την αρχή της αφοσίωσης στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Κατανοούμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες λογοθεραπείας που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους του.

02.

Ολοκληρωμένη Φροντίδα

Πιστεύουμε στη συνεργασία ως βασικό στοιχείο για την ολοκληρωμένη φροντίδα. Συνεργαζόμαστε ενεργά με τους πελάτες μας, τις οικογένειές τους, τα σχολεία και τους επαγγελματίες υγείας για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει την επιτυχία και την ευημερία.

03.

Ηθική και Σεβασμός

Βασιζόμαστε σε υψηλά ηθικά πρότυπα και διατηρούμε ένα περιβάλλον σεβασμού. Οι επαγγελματίες μας αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη με σεβασμό, ενθαρρύνοντας την αυτονομία και προάγοντας τη θετική αλληλεπίδραση.

 

Οι αριθμοί μας

Η απόδοση μας είναι γεγονός

15+

Χρόνια εμπειρίας

20

Ειδικοί

4

Βραβεία

250+

Ικανοποιημένοι πελάτες

Γιατί να μας επιλέξετε

Ποιοί είμαστε

Το κέντρο Λογοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων.

Προσιτό

Δημιουργήσαμε το κέντρο το 2005 και μετεξελίχθηκε το 2007 στην σημερινή του μορφή στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας και από το 2009 υπάρχει ακόμα ένας χώρος στη περιοχή της Πεύκης

Εξειδίκευση

Το κέντρο μας επίσης παρέχει και εξειδικευμένες υπηρεσίες κατ’ οίκον από ειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε προγράμματα παρέμβασης στο σπίτι.

Χαμηλές Τιμές

Δίνουμε βάση στην βοήθεία και θεραπεία των ασθενών αντί για το ... πορτοφόλι

Τι λένε για εμάς

"Εξαιρετική Εξυπηρέτηση! Οι λογοθεραπευτές είναι πραγματικά αφοσιωμένοι και προσαρμόζουν τη θεραπεία στις ανάγκες μου. Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόοδό μου!"
"Θετική Εμπειρία για το Παιδί μου. Η ομάδα είναι φανταστική στην αντιμετώπιση παιδιών. Είδαμε αμέσως βελτίωση στην επικοινωνία και τις γλωσσικές δεξιότητες του παιδιού μας."
"Σύγχρονο Κέντρο με Εξειδικευμένους Επαγγελματίες. Εντυπωσιάστηκα με τις σύγχρονες μεθόδους και την επαγγελματική προσέγγιση. Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι υψηλή"
"Αποτελεσματική Συνεργασία με Γονείς. Οι λογοθεραπευτές ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των γονιών, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές για την ενίσχυση της θεραπείας και της εξέλιξης του παιδιού."

O χώρος μας

Επικοινωνήστε μαζί μας